Linker Verhuur

Linker Verhuur

Linker Verhuur geschiedenis

Echt een familiebedrijf in hart en nieren. Linker Verhuur heeft de deuren geopend in 2009 en is ontstaan uit het al bestaande autobedrijf H. Linker die zijn deuren heeft geopend in 1990 en oprecht bestempeld kan worden als een begrip in Marum. Oprichter van het bedrijf is Henk Linker die nu samen met zijn zoon André Linker en dochter Yvonne Linker elke dag werkzaam is in het bedrijf. Henk is het autobedrijf begonnen vanuit zijn passie voor auto’s.

Henk was op dat moment werkzaam als vrachtwagenchauffeur en werkte in de avonduren voor het autobedrijf. Het begon allemaal met het repareren van auto’s en een klein aantal occasions. Naarmate de jaren verstreken kreeg Henk het steeds drukker en dit heeft hem doen besluiten om full-time voor het autobedrijf te gaan in 1998. Henk merkte als snel dat hij het werk niet alleen aankon en heeft de hulp ingeschakeld van ervaren monteur Johannes Ottema.  Samen met Johannes heeft Henk het bedrijf opgebouwd en in 2003 is de huidige locatie geopend. Dit was natuurlijk een grote stap maar het werk liet het toe.

Henk vond dat de locatie veel potentieel had en daar heeft hij gelijk in gekregen. Het autobedrijf is zeer gunstig gelegen en heeft een grote werkplaats tot zijn beschikking. Ook kreeg Henk hierdoor de mogelijk om meer auto’s te presenteren en te verkopen. Naast deze grote verandering is in dit jaar ook de 2de monteur aangenomen Eppie Spoelman. Eppie bleek al snel een welkome aanwinst voor autobedrijf H. Linker. In 2005 was het zover dat zoon André klaar was om te gaan werken als monteur in de garage. André bleek net als zijn vader een passie te hebben voor auto’s en had het sleutelen snel onder de knie.

In de loop van de jaren is André behoorlijk gegroeid en heeft de verantwoordelijkheid van de werkplaats overgenomen van zijn vader Henk.  Toen ook bleek dat dochter Yvonne een voorkeur had voor auto’s was het verhaal compleet. In 2007 heeft ook zij haar toetrede gemaakt tot autobedrijf H. Linker. Zij begon met het helpen in de boekhouding en het doen van alle voorhanden klusje die zij aankon.  In 2009 heeft autobedrijf H. Linker een paar grote stappen gemaakt. In de eerste plaats is er een 3de monteur aangenomen namelijk Stephan Renkema. Stephan leert en werkt in het bedrijf en is naast het vaste team een welkome aanwinst voor het bedrijf. De taken zijn nu mooi verdeeld. André neemt de werkplaats op zich, Yvonne zorgt dat alle administratieve taken goed worden uitgevoerd. Henk richt zich op in- en verkoop van de auto’s. Toch stroomde het ondernemersbloed waar het niet stromen kon en hebben ze in 2009 besloten te gaan starten met de verhuur van een personenbusje.

 

Linker Verhuur

(Van links naar rechts)
Henk Linker, André Linker, Stephan Renkema, Engbert de Vries, Yvonne Linker, Johannes Ottema, Mark Roffel en Arend Brookman

 

Ontstaan Linker Verhuur

Het drietal Yvonne, André en Henk (en moeder Alie als steun en toeverlaat) kwamen tot de conclusie dat de huidige situatie nog geen volledige voldoening gaf. Er werd geconcludeerd dat er ruimte was om uit te breiden en dat ze dit alleen wilden als het op zo’n manier kon dat het een welkome aanvulling was op het autobedrijf. Naar overleg en het uitzoeken van een aantal zaken kwamen ze op het idee om in plaats van auto’s te verkopen en onderhouden het misschien een goed idee was om ze te gaan verhuren. Dit idee kreeg al snel gehalte toen er een mogelijkheid was om een 9 personenbusje te kopen. Er werd geprobeerd om deze te verhuren en hier bleek al snel animo voor te zijn. Het busje was al snel meer op de weg dan bij de zaak en er kwamen al vrij snel veel momenten dat ze nee moesten verkopen.

Het bleek een goed idee van het drietal en met hun no-nonsense instelling kwamen er steeds meer tevreden klanten bij. De no-nonsense instelling is voor Linker Verhuur een belangrijk speerpunt. Linker Verhuur stelt een paar simpele eisen aan de verhuur van hun busjes en in goed overleg is er heel veel mogelijk bij Linker Verhuur. Deze instelling wordt door de klanten van Linker Verhuur als zeer plezierig en prettig ervaren. “Misschien is dit wel één van de belangrijkste oorzaken van het succes”. Linker Verhuur wil graag u als klant behandelen zoals zij zelf ook wensen behandeld te worden. Naar het succes van de eerste 9 personenbus volgden er al snel meer. Het wagenpark werd uitgebreid en er volgden naast de personenbusjes ook bestelbusjes, personenauto’s en bakwagens. Jaar op jaar kwamen er meer busjes bij waardoor het wagenpark op dit moment uit meer dan 25 busjes en auto’s bestaat. De combinatie met het autobedrijf werd gemaakt waardoor de busjes en auto’s altijd in perfecte staat verkeren en goed worden onderhouden. Op deze manier kunt u bij Linker Verhuur altijd veilig op weg!

 

Linker verhuur

(Foto nieuwe pand)

 

Ontwikkelingen Linker Verhuur

In 2012 is het dan eindelijk zover dat André en Yvonne officieel mede-eigenaar worden van het bedrijf. André heeft samen met zijn vader het autobedrijf en Yvonne heeft samen met haar vader de verhuur afdeling. Linker Verhuur is hier een eigen V.O.F. door geworden. Ook heeft Linker Verhuur een eigen locatie gekregen. Deze is gevestigd aan de Poortweg 12 in Marum. Dit is vlakbij Autobedrijf Linker. Op deze locatie is genoeg ruimte om alle bussen te parkeren. Ook maakt deze locatie het makkelijk om de bussen buiten openingstijden terug te brengen. Tot op heden werkt Linker Verhuur nog wel vanuit de locatie van Autobedrijf Linker, maar dit zal in de nabije toekomst zeker veranderen. U kunt dan terecht voor alle zaken bij de nieuwe locatie.

 

Linker Verhuur actueel

Linker Verhuur is uitgegroeid tot een serieus bedrijf.  Een verhuurbedrijf dat bestelbussen, personenbussen en verhuiswagens met een laadklep verhuurt. Daarnaast verhuren wij ook kleine personenauto’s en rolstoelbussen. Wij staan bekend om onze lage prijzen en vele vrije kilometers. Alle personenbusjes, bestelbusjes, personenauto’s en bakwagens van Linker Verhuur zijn voor onderhoud in eigen beheer. Dit betekend voor u als klant dat u voordelig en veilig op weg kan. De bussen en auto’s worden regelmatig technisch gecontroleerd en worden voorzien van een onderhoudsbeurt.  Mocht er onderweg toch nog pech voorkomen dan word u geholpen door de pechhulp-service. Linker Verhuur blijft in ontwikkeling en er wordt niet uitgesloten dat het in de toekomst verder zal uitbreiden en de huidige diensten verbeterd.

Linker Verhuur

Linker Verhuur

Linker Verhuur

Linker Verhuur – busje huren

U kunt bij Linker Verhuur terecht voor de verhuur van personenbusjes, bestelbusjes, personenauto’s en bakwagens. U kunt bij ons huren voor korte en lange perioden. Voor de korte perioden vindt u de prijzen van onze personenbusjes, bestelbusjes, personenauto’s en bakwagens op de daarvoor bestemde pagina. Bovenaan deze site kunt u kiezen voor uw gewenste voertuig. U vindt daar actuele foto’s en prijzen. Wilt u een personenbusje, bestelbusje, personenauto of bakwagen huren voor een langere periode neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen met u dan een prijsafspraak op maat maken. Door onze duidelijke voorwaarden komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Als u niet meer dan 400 km per dag heeft gereden, geen schade heeft gemaakt en de bus weer netjes en afgetankt bij ons terug brengt krijgt u uw borgsom weer terug.

Linker Verhuur

Linker Verhuur – Personenbusje huren

Bent u op zoek naar een personenbusje voor 6 of 9 personen dan bent u bij Linker Verhuur op het juiste adres. Een personenbusje huren gebeurt voor verschillende doeleinden. U kunt hierbij denken aan een dagje weg met uw familie, of een wel verdiende vakantie met vrienden. Vaak is een personenbusje huren en daarmee op weg gaan veel voordeliger dan op weg zijn met uw eigen vervoer. Daarnaast is het een fijn gevoel om op weg te zijn met een personenbus die goed is onderhouden en mocht er onverhoopt toch iets gebeuren u kunt rekenen op onze pech hulp ter plaatse. U kunt voor een actueel overzicht en beschikbaarheid van onze personenbusjes hier klikken of op de afbeelding van de personenbus hierboven. Wanneer u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. U vindt onze contact gegevens hier.

 

Personenbus huren

Linker Verhuur – Bestelbusje huren

Wanneer u op zoek bent naar een bestelbusje 6 m³, 8 m³ of 10 m³ dan hoeft u niet verder te zoeken. Linker Verhuur verhuurt bestelbussen in alle soorten en maten. Een bestelbus wordt vaak gebruikt om goederen af te leveren bij klanten of voor een kleine verhuizing. Ook is het niet ongebruikelijk om een bestelbusje te huren om goederen op te halen. Ook bij een bestelbusje huren geldt onze no-nonsense instelling. U huurt een bestelbus bij ons alleen als wij u met een goed gevoel op weg kunnen sturen. Wij maken ons dan ook sterk dat de bussen goed zijn onderhouden en dat u geen verrassingen achter kunt verwachten. Wilt u weten welke bestelbusjes wij verhuren of nog belangrijker welke bestelbusjes er op dit moment beschikbaar zijn klik u dan hier of op de foto van de bestelbus hierboven. U vindt onze contact gegevens hier.

 

Bestelbus huren

Linker Verhuur – Bakwagen huren

Heeft u meer behoefte aan het grotere werk dan kunt u bij Linker Verhuur kiezen voor een bakwagen. Onze bakwagens worden wel voor verhuizingen gebruikt, maar zijn ook uitermate geschikt om goederen af te leveren bij uw klant. Door de laadklep op de bakwagens kunt u gemakkelijk uw spullen in de bakwagen laden. Bij Linker Verhuur beschikken wij over verschillende bakwagens. Het voornaamste verschil zit hem in de laadruimte. Zo hebben wij bakwagens met bevestigingspunten en bakwagens met lat- op latbeplating. Houdt u hier dus rekening mee i.v.m. het vastzetten van uw lading. Wilt u een bakwagen huren bij Linker Verhuur klikt u dan hier of op de afbeelding van de bakwagen om te kijken welke bakwagen beschikbaar is en wat onze prijzen zijn. Wilt u eerst meer informatie dan kan dat natuurlijk ook. U vindt onze contactgegevens hier.

 

Bakwagen huren

Linker Verhuur – Personenauto huren

Heeft u wel eens een personenauto nodig? Er zijn natuurlijk veel situaties te bedenken waarvoor u een personenauto nodig heeft. Het kan zijn dat u een goede indruk wil maken bij uw werkgever of klant. Het kan natuurlijk ook zijn dat uzelf geen auto tot uw beschikking heeft maar er wel één nodig bent voor een dag of langer. Welke situatie ook voor u van toepassing is bij Linker Verhuur kunt u altijd terecht voor de verhuur van een personenauto. Wij beschikken over een groot aantal personenauto’s. Een personenauto huren bij Linker Verhuur is daarnaast snel en gemakkelijk gedaan. U kunt hier klikken voor ons actuele overzicht van de auto’s of op de afbeelding van de auto. Ook kunt u contact met ons opnemen voor advies welke personenauto het beste bij uw situatie past. Onze contactgegevens vind u hier.

 

Auto huren

 

Nawoord Linker Verhuur

Op deze pagina heeft u kunnen lezen over de geschiedenis van Linker Verhuur en het ontstaan van Linker Verhuur. Daarnaast hebben wij geprobeerd een zo’n compleet mogelijk verhaal voor u te schetsen waar Linker Verhuur voor staat en wat wij u kunnen bieden. Wij hopen dat onze site en diensten u goed bevallen en zouden het op prijs stellen als u uw mening over ons achterlaat. Wij hebben daarvoor een pagina op deze website ter beschikking gesteld. Deze pagina vind u hier! Wij zijn altijd bezig met het optimaliseren van onze diensten en services en dat kunnen wij niet alleen. Wilt u niet uw mening delen op deze pagina maar wel ons voorzien van uw tips, ideeën of adviezen dat zouden wij ook deze graag ontvangen. U kunt daarvoor ons contactscherm gebruiken. Natuurlijk kunt u ons ook volgen op Facebook en Twitter. Wij van Linker Verhuur hopen dat u tevreden bent over onze diensten en wensen u veel plezier wanneer u op weg gaat met één van onze bussen of auto’s.

Wilt u meer weten over het autobedrijf klikt u dan hier.

Linker verhuur

Share This