Linker Verhuur

Borg

Bij Linker Verhuur hanteren wij voor elk te huren voertuig € 300,- borg inclusief btw.

Huren en betalen gaat volledig online. U krijgt tijdens de online reservering de optie om direct te betalen via iDeal of aan de balie wanneer u het voertuig ophaalt.

U ontvangt de borg retour wanneer u het voertuig netjes, afgetankt en zonder schade retour aflevert. Wij verrekenen meer gereden kilometers, aftanken en schoonmaakkosten met de borg. Mochten wij moeten aftanken, dan berekenen wij hier € 12,50,- exclusief btw extra voor. U kunt de borg contant, retourpinnen of via de bank retour krijgen. Aftanken van de bus dient bij voorkeur bij de Texaco (Noorderweg 13 te Marum) te gebeuren. De reden hiervan is dat u dan bijna geen meters meer maakt. De tank zal dan afgetankt blijven.

Eigen risico

Bij Linker Verhuur hanteren wij voor elk gehuurde goed € 750,- eigen risico inclusief btw. Het eigen risico is voor slechts € 12,- per dag af te kopen tijdens uw online reservering.

Dit betekent in de praktijk dat wanneer u schade veroorzaakt aan het voertuig dit u maximaal €750,- zal kosten. Hiervoor geldt één uitzondering namelijk, bovenschade. Onder bovenschade verstaan wij schade veroorzaakt aan het bovenste gedeelte van het gehuurde. U kunt hierbij denken aan het verkeerd inschatten van de hoogte van een viaduct. Wanneer u hier vragen over heeft neemt u dan gerust contact met op ons.

Huurders onder de 23 jaar hebben een eigen risico van €1000,- en kunnen deze voor €12,- halveren naar €500,-

Verkeersovertredingen

Bij Linker Verhuur hanteren wij het volgende beleid omtrent verkeersovertredingen:

  1. Bekeuringen zijn altijd voor rekening van huurder.
  2. Wij geven de gegevens door aan het CJIB zodat de verkeersboete op naam van huurder komt te staan.
  3. Indien dit niet kan wordt een bekeurin met € 5,- door gefactureerd aan huurder

Borg & eigen risico

Borg_Linker.pdf
Tijdstempel: 07-04-2020
Grootte: 104.27 KB
Downloads: 1752
Locaties

Locatie Marum
Industrieweg 2
0594 641264

Openingstijden
Marum
Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.30
Zaterdag
09.00 - 16.00
Reviews

Op basis van 342 reviews

Linker Verhuur doet alles om haar klanten zo goed mogelijk te helpen en haar diensten zo eenvoudig mogelijk te leveren. Laat je ook een review achter?

Voeg je review toe Lees alle reviews