Huurtijden

Huurtijden bij Linker Verhuur

  • Een huurdag is van 08:00 uur tot de volgende dag 08:00 uur.
    (op zaterdag is dit vanaf 09:00 uur)

 LET OP: Bij beschikbaarheid kunt u het gehuurde kosteloos een dag eerder ophalen. Dit kan tussen 15:00 uur en 17:30 uur. U kunt op deze dag telefonisch contact opnemen om hierover te overleggen. Tevens kunt u in overleg het gehuurde bij beschikbaarheid ook ’s avonds ophalen. Het huurbedrag en borg dienen dan van te voren betaald te zijn. U kunt hiervoor langskomen of het bedrag overmaken op ons IBAN-nummer. (NL93RABO0167199609 t.n.v. Linker Verhuur)

Een voorbeeld:

U wilt een bus huren van vrijdag t/m maandag. Dit zijn dan 4 huurdagen. U wilt de bus graag op donderdag ophalen zodat u vrijdags vroeg kunt vertrekken. U heeft dan de volgende 2 opties:

  • U kunt donderdags telefonisch contact met ons opnemen om te informeren of de bus deze dag al beschikbaar is. Wanneer dit het geval is zou u de bus tussen 15:00 uur en 17:30 uur kosteloos kunnen ophalen. Op deze manier huurt u de bus voor 4 dagen terwijl u deze al eerder tot uw beschikking heeft. Indien de bus ’s avonds terug komt, kunt u deze dag langskomen om de reservesleutel op te halen en de betaling te voldoen. Op deze manier kunt u de bus ’s ochtends voor openingstijd ophalen.
  • Indien de bus op donderdag wel verhuurd is, heeft de huurder de bus tot vrijdag 08:00 uur tot zijn beschikking. In dit geval kunt u de bus niet eerder ophalen. Als u de bus toch op donderdag tot uw beschikking wilt hebben zou u de donderdag erbij moeten reserveren . Dit zijn dan 5 huurdagen.

Als u reserveert en aangeeft dat u indien mogelijk de bus een dag eerder wilt ophalen, proberen wij deze zo lang mogelijk vrij te houden. Wij geven u hier geen garantie op. Wij staan altijd open voor afspraken en overleg. Bel gerust om uw wensen door te spreken. Wij zullen altijd proberen om zo dicht mogelijk bij uw wensen in de buurt te komen!

 

Terugbrengen van het gehuurde:

 

Terugbrengen kan 24 uur per dag. Buiten openingstijden kunt u het gehuurde terugbrengen op uw gewenste tijdstip. Er is een sleutelkoker (zie foto) aanwezig voor de sleutels. Bij het ophalen van het Kokergehuurde wordt dit uitgelegd.

Tijdens openingstijden dient u het gehuurde te retourneren op:

Industrieweg 2
9363 TB Marum

Buiten openingstijden dient u het gehuurde te retourneren op:

Poortweg 12
9363 TJ Marum

 

Onze openingstijden zijn van 08:00 uur tot 17:30 uur. Heeft u nog vragen over bovenstaande neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Download de huurtijden omschrijving als PDF
Share This